30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις γεωργικού εξοπλισμού στους επαγγελματίες, θέτωντας γερά τα θεμέλια για την ανάπτυξη της γεωργίας, ενός από τους ιστορικότερους και μεγαλύτερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

1987 – ΙΔΡΥΣΗ

Η εταιρεία Μοχωρίδης Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε, μια οικογενειακή επιχείρηση, ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται για τριάντα και πλέον έτη με την έρευνα-μελέτη-σχεδιασμό και κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες της ελληνικής γεωργίας και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας έχει ως στόχο να αποτελεί μια σίγουρη και αξιόπιστη λύση στις ανάγκες των πελατών μας αλλά και στην ανάπτυξη και τη διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας με τους συνεργάτες μας, ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η προσφορά γεωργικών μηχανημάτων και  γεωργικού εξοπλισμού  άριστης ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας, που κάνουν τις εργασίες των επαγγελματιών πιο αποδοτικές και τη ζωή τους πιο εύκολη, την οποία εγγυούνται  η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η εταιρεία μας απασχολεί μία ομάδα από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους υπαλλήλους οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά στην καταξίωσή μας στην ελληνική αγορά.  Με την πολυετή εμπειρία και την συνεχή ενασχόλησή τους στην παραγωγική διαδικασία αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι της εταιρίας μας. Το έμπειρο προσωπικό μας ενημερώνεται σε τακτικό επίπεδο για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, με σκοπό να μπορεί να προτείνει σε κάθε αγρότη λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα εργασίας του και θα του εξοικονομήσουν, χρόνο και χρήμα.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Με γνώμονα τη συνέπεια, τη συνεχή πρόοδο και την αξιοπρέπεια, αναδείχτηκε ως κύρια εταιρία στο χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων που αφορούν στην καλλιέργεια της πατάτας. Στην πολύχρονη πορεία της εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα και εγγυάται την εμπειρία την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του προσωπικού της.

ΜΕΛΟΣ Ε.ΚΑ.ΓΕ.Μ

Στην παραγωγική διαδικασία χρησιμοποιούνται οι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές πρώτες ύλες, από γνωστούς κατασκευαστές της Ευρώπης ή της εγχώριας αγοράς. Η εταιρία μας είναι μέλος της Ενωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Β. Ελλάδας

Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Εδρεύει στο περιθώρι Δράμας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, απασχολώντας εξειδικευμένο προσωπικό κατασκευάζει, εκτός από τα μηχανήματα που αφορούν στην καλλιέργεια της πατάτας, μια μεγάλη γκάμα γεωργικών μηχανημάτων προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής γεωργίας.